Segona victòria consecutiva del FC Andorra a Primera Catalana

El Futbol Club Andorra va aconseguir la segona victòria consecutiva a Primera Catalana aquesta temporada. Ho va fer per 0 gols a 1 al camp del Masnou jugant bona part del partit amb un jugador menys. Una genialitat de Crisitian al minut 51 va ser suficient per mantenir l'equip invicte i seguir somiant.

La prèvia del partit va començar amb cara coneguda a la banqueta local. Walter Pandiani és l'entrenador del Masnou, un equip que l'any passat militava a Tercera Divisió. L'àrbitre també seria protagonista. Els primers 20 minuts van ser clarament per a l'equip barceloní. El Masnou no va marcar i es va anar diluint com un terrós de sucre. L'Andorra començava a tocar la pilota al mig del camp i això va capgirar la situació 180 graus. Ara les ocasions eren andorranes i cada vegada més clares. Aquí Aleix Cisteró estavella la pilota al pal. En el minut 32 nova ocasió per a l'Andorra a càrrec de Marc Pujol, l'internacional és objecte de penal. L'àrbitre no en vol saber res i Pujol acaba veient la segona groga per protestar. Situació complexa fora de casa i amb un home menys. Al descens 0 a 0. Només podíem marcar amb una genialitat i aquesta ha arribat al minut 51. Quan ningú ho esperava Crsitian Martínez etziba aquest cacau en paràbola que sorprèn el porter. Un gol fora de sèrie. Poc després atenció a l'inici de la jugada, falta de Matias sobre Quique, l'àrbitre deixa seguir, Cristian està a punt de fer el segon però la col·legiada ha apuntat la matrícula i expulsa el defensa del Masnou. D'aquí al final, només Pol Ballesteros, el millor jugador local, ha estat capaç d'inquietar Ferran Pol amb un parell d'accions molt brillants. S'acostava el final i els nervis estaven a flor de pell. Ahir no es podia protestar al municipal del Masnou i el 'rifle' Pandiani també va acabar veient la vermella. La igualtat numèrica va durar poc sobre el terreny de joc, Emili veia la segona groga i era expulsat al minut 75. Amb nou homes l'Andorra va fer una demostració de compromís i sacrifici. Al 94 arribava el xiulet final, els tres punts marxaven cap al Principat.

Informa / Imatges: Cesc Sanjuan