Grècia supera una treballadora Andorra (0-3)

La selecció femenina de futbol ha perdut de manera clara contra Grècia, per 0 a 3, en el segon partit de la fase de classificació de l'Eurocopa. Les tricolors han fet una bona primera meitat, però s'han desfet en la segona.

Un gol de penal, molt justet, en la darrera acció de la primera meitat ha trencat tota la feina de les tricolors. La diana de Veatriki Sarri ha fet molt de mal a les jugadores andorranes, que han vist com en la segona meitat el domini visitant ha estat total.

En la primera, Tere Morató ha gaudit de la millor ocasió de tot el partit per a Andorra amb un xut de falta que ha passat a prop de la porteria grega. En la represa, l'atac local no ha existit. Grècia, amb més confiança per l'avantatge en el marcador, ha premut l'accelerador i ha marcat dos gols més aprofitant la passivitat de la defensa andorrana, que ha pagat car els esforços dels primers quaranta-cinc minuts.

Spyridonidou ha marcat el segon gol hel·lè en el minut 56 i en el 67 Gkatsou, de falta directa, ha superat una erràtica Luna Marcet. En aquesta acció, la capitana Kakambouki estava en fora de joc posicional i ha fet acció de tocar la pilota, però l'àrbitra ha donat validesa al gol. Era el 0 a 3 que ja ha estat definitiu i que ha certificat la segona derrota d'Andorra en la fase de classificació per a l'Eurocopa.

El pròxim partit per a les tricolors arribarà el 31 de maig, a les Illes Fèroe.