El Sideco Encamp busca el triomf en el segon partit de la preliminar de la Champions League

El Sideco Encamp disputa aquesta nit el segon partit de la preliminar de la lliga de Campions de futbol sala amb l'objectiu d'igualar el duel contra els amfitrions austríacs i que aquesta vegada surti cara. En l'estrena d'ahir, tot i jugar un bon partit, hi va haver derrota per la mínima.

El Sandefjord, campió de Noruega, va mostrar fortalesa física davant un Encamp que va dur el pes del partit durant molts moments. Primera meitat sense gols i duel obert fins al final.

A la represa, les tres dianes van arribar pràcticament encadenades. El rival obria el marcador amb un xut llunyà que sorprenia Aitor. Però la rèplica arribava amb Saviola com a protagonista. L'argentí força una falta que ell mateix s'encarrega de llançar. Xut per sota i col·locat que troba la porteria noruega per tornar a igualar les coses. I un minut més tard, el 2 a 1. Novament sense excessiva combinació, i amb un altre xut potent.

Amb més de deu minuts per davant, marge per aixecar el resultat. Però també la necessitat de prendre riscos amb el porter jugador. L'Encamp va tenir possibilitats com a mínim per empatar però no hi va haver encert.

El segon assalt arriba aquesta nit, contra un Allstars Wiener Neustadt que també va debutar amb derrota.

Informa: David Domingo