La sub-21 cau 0-2 davant d'Estònia en el partit més complet

La selecció sub21 de futbol ha caigut per 0 a 2 davant d´Estònia, a l´Estadi Comunal, al sisè partit del preeuropeu. Els de Justo Ruiz han fet una bona primera part, però els visitants han decidit el partit amb dues dianes als primers quinze minuts de la represa.

El fred i la neu han marcat un dels partits més complets de la selecció sub21 al preeuropeu, tot i que sense premi per als de Justo Ruiz. La tricolor ha estat la dominadora de la primera part i ha gaudit de la primera ocasió clara. Ha estat al minut deu, amb un xut de falta de Xavi Vieira, que ha fet volar el porter d´Estònia, Marko Meerits.

Andorra ha defensat amb ordre i ha pressionat el rival tallant les línies de passada i tancant els espais a uns adversaris que no han creat cap perill. Al minut 37, Carlos Gomes feia estirar Meerits novament amb un xut ajustat al pal.

Estònia, però, ha decidit el partit amb dues dianes a l´inici de la represa. La primera ha arribat al minut sis, després d´un servei de córner en curt que ha acabat amb rematada de cap de Maksim Lipin.

Jordi Rodríguez, que jugava amb molèsties a l´espatlla, s´ha lesionat i ha hagut de ser substituït per Joel Garcia. Al minut catorze arribava el 0 a 2 definitiu, amb un gran xut des de fora de l´àrea de Kulinits. Andorra tornarà a jugar dimarts vinent al comunal davant la líder del grup, Dinamarca, amb les baixes de Vieira i Leo, per acumulació de targetes.

Informa: Joan López    Imatge: Lluís Calvo