L'UE Sant Julià, líder al final de la primera volta

Cop d'autoritat de l'UE Sant Julià que li permet tancar la primera volta de la lliga nacional de futbol al capdavant de la classificació. La derrota de l'Inter i la victòria dels lauredians han estat les notes més destacades de la jornada.

Els de Jesús Barón van imposar-se al cuer, el FC Encamp, per 4 a 2 i sóc el nou líders de la lliga. Al quart d'hora, Joel Méndez aprofitava un refús de Werner per fer el primer. Al 23, el mateix Joel superava el porter amb una vaselina per fer el 2 a 0. Abans del descans Montobbio retallava distàncies amb aquest xut al primer pal. A la represa, Jorge Pinto feia un dels gols de la jornada amb aquest xut des de fora de l'àrea. Al minut 81, apareixia la qualitat individual d'Enric Pi per avançar als lauredians. Al temps descompte, novament Pi batia Werner en un contraatac.

En el duel d'equips escaldencs, la UE Engordany va imposar-se per 0 a 2. L'Inter perd el lideratge en favor del Sant Julià i l'Engordany s'alça fins la tercera plaça. Al minut 17, Fabio Serra feia el primer a plaer, en aprofitar diversos refusos en una jugada d'estratègia. Al temps d'afegit de la primera meitat, novament Serra aprofitava una jugada individual de Luigi per fer el segon. A la represa, l'Inter ho va intentar, però la manca d'encert i l'aparició de Jesús Coca van evitar ensurts per l'Engordany.

El Vallbanc Santa Coloma va guanyar tres jornades després a l'Ordino per 2 gols a 0. Al minut 33, Lorenzo Buron arribava fins a la línea de meta i el seu centre l'aprofitava Diego Najera per fer el primer a plaer. A la represa, els colomencs van seguir dominant i al minut 79, arribava el segon d'una jugada de manual. Moi deixa per Teixeira i aquest filtra una pilota a l'àrea de penal perquè Gabi Riera fes el definitiu 2 a 0.

Per últim, Lusitans va imposar-se a la UE Santa Coloma per 2 gols a 0. Fay era el primer a posar a prova José Antonio amb aquest xut llunyà. Al minut 19, Nico Medina s'encarregava de transformar un penal per fer el primer dels lusos. El travesser va evitar el segon després del cop de cap de Ruca. A la represa, Lusitans va seguir dominant i Maneiro s'introduïa aquesta pilota en pròpia en el definitiu 2 a 0. Els colomencs van mirar de retallar distància, com en aquest xut de Pajares, però el marcador no es va moure.