Vallnord aposta fort per la gastronomia

www.andorradifusio.ad

La d'enguany podria definir-se com la temporada en què els camps de neu del país han decidit apostar per les inversions en serveis. Si bé els dominis esquiables no han fet inversions importants en ginys o pistes noves, sí que s'ha fet un esforç per millorar les ofertes culinàries a pistes. Ahir els parlàvem del Vodka Bar, a Grandvalira, i avui ens fixem en el Paincocotte, a Arinsal.

El turista cada cop és més exigent i és per això que les empreses del país busquen noves maneres d'atreure'ls. En el cas de Vallnord, enguany s'han fet diverses inversions en el camp gastronòmic. Si al sector de Pal s'ha estrenat el Pla de la Cot, a Arinsal la nova proposta és Paincocotte, un restaurant que busca trobar l'equilibri entre el menjar ràpid i la qualitat. Es tracta d'un concepte que s'ha importat de Mònaco.

L'aposta per oferir restauració de qualitat a les pistes no només se centra en el menjar, sinó també a oferir un espai més treballat, diferent de les opcions més clàssiques i amb un estil propi.

El nou restaurant s'emmarca en el context de les inversions en serveis que s'estan fent recentment als dominis esquiables del país. I és que aquesta temporada els dos han decidit apostar clarament per oferir als seus clients productes diferencials que complementin la seva experiència a pistes.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Sergi Pla

Comparteix:

Amics de la Rabassa insisteix en el rebuig a Naturlàndia Tercer tancament al trànsit de l'avinguda Meritxell aquesta temporada