Victòria contundent del MoraBanc davant del Joventut

El MoraBanc Andorra ha derrotat aquesta tarda el Divina Seguros Joventut per un contundent 89 a 66. Un triomf solvent en el segon partit amb la plantilla al complet. L'equip arriba preparat a la darrera cita de la pretemporada, la Lliga Catalana que el club acull a partir de dimecres al poliesportiu d'Andorra.

Avui totes les mirades estaven focalitzades en els nouvinguts. El cert és que tots tres han jugat un bon partit. En el cas de Shermadini ha estat el màxim anotador del partit amb 15 punts. Ben secundat per Jelinek amb 14. L'equip ha estat notable en defensa, tenint el partit sempre sota control malgrat que en algunes fases el Joventut s'ha acostat en el marcador. Avui també hem vist cistelles rivals que eren molt familiars. Al final del primer quart s'arribava amb 4 punts d'avantatge per als andorrans, 22 a 18. A l'equador del segon parcial el domini augmentava a vuit punts. Un parcial de 0 a 11 per als badalonins els ha situat 3 amunt. Al descans s'ha arribat a 35 a 36. Un avantatge del rival que ha quedat ràpidament en anècdota. Dos triples consecutius només començar el tercer quart han marcat el camí. A partir d'aquí l'equip ja no ha tingut aturador. Al final del tercer quart 61 a 50 per a l'Andorra. A Platja d'Aro s'han vist accions molt espectaculars, les millors un cop més a càrrec de Thanasis Antetokounmpo. Amb tot, encara han resultat més brillants dos homes que han arribat sense fer gaire soroll: Jelinek i Burjanadze. Veient-los jugar està clar que a l'equip no volen assumir un paper secundari. La bomba Jelinek ja és un clàssic. La mà de Walker és de seda, avui 4 de 4 en triples. El partit ha acabat amb un contundent 89 a 66.

Informa / Imatges: Cesc Sanjuan