Victòria del VPC contra l'Union 27 a 15

Victòria gairebé sense despentinar-se aquesta tarda del VPC de rugbi XV davant de l'Union 27 a 15. Tres punts que pel que s'ha vist sobre el terreny de joc, s'han quedat curts. No s'haurien de deixar escapar oportunitats com aquestes per sumar un punt de bonus.
La Union, setè classificat a la taula, no ha estat rival. Als nou minuts arribava el primer assaig del paquet andorrà amb anotació a càrrec d´Otar Barkalaya. Abelló ha transformat per col·locar el 7 a 0. A partir d´aquí han començat a arribar els regals de Nadal. Assaig de Brosseau i transformació per empatar el partit a 7. Abelló ha tornat a ser determinant. Dos cops de càstig transformats pel mig obertura han fet que s'arribés al descans amb 13 a 10 a l´electrònic. La Union tampoc tenia la sort de cara.A la represa més del mateix. 16 a 10.Acte seguit ha arribat el segon regal andorrà. La Union s´acostava 16 a 15 després de fallar la transformació.El VPC combinava errades amb excel·lents accions defensives.La sentència ha arribat amb un nou assaig col·lectiu dels tricolors anotat per Fleming.Abelló no ha transformat, però dos cops de càstig més de l´andorrà, el segon molt meritori, han deixat el definitiu 27 a 15 al marcador.El VPC no perdona a casa. Amb tot, l´equip pot anar a més.Informa: Cesc Sanjuan Imatges: Jordi Domingo