Victòria "in extremis" de l'Andorra davant el Masnou (1-0)

Victòria 1 a 0 in extremis del Futbol Club Andorra, en el minut 94, sobre el cuer de la categoria. Un gol d'Aguilar ha fet realitat el que ja semblava impossible, sumar tres punts d'or en la lluita per pujar a Tercera. Amb aquest triomf l'Andorra se situa líder provisional a l'espera dels resultats de demà diumenge.
Final feliç per a un partit on l'Andorra ha patit de valent davant el cuer de Primera Catalana. Els d'Emili Vicente han començat ben situats al camp però les ocasions eren escasses. De fet, la primera oportunitat clara dels tricolors no ha arribat fins al minut 61 en una centrada de Cristian que remata de cap Pedrós. Aguilar, un dels homes que ha entrat a la segona meitat, ha donat un altre aire a l'atac local. Als 67 minuts ho ha intentat amb aquest xut.

Malgrat millorar amb els canvis l'equip tenia greus problemes per crear ocasions davant un Masnou invicte els darrers cinc partits. En el minut 94 l'àrbitre ha xiulat aquesta falta lateral a favor de l'Andorra, era la darrera jugada del partit. Sergio Moreno ha col·locat la pilota al cap d'Aguilar, la pilota ha acabat al fons de la xarxa i acte seguit l'àrbitre ha xiulat el final. Alegria més que justificada.

Amb aquest resultat l'Andorra és líder provisional a Primera Catalana a l'espera dels partits de demà diumenge.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Anna Romagosa