Victòria treballada del CV Encamp contra el Víkings Prat (3-1)

Victòria treballada del Club Vòlei Encamp al Complex Esportiu contra el Víkings Prat, per 3 sets a 1. Als encampadans els ha costat entrar en el partit i han hagut de remuntar un set en contra.

El Víkings s'ha crescut després d'adjudicar-se la primera mànega per 18 a 25. En la segona, els catalans han disposat de dues pilotes de set, però l'Encamp ha capgirat el marcador i s'ha acabat imposant per 27 a 25. La igualtat s'ha mantingut en el tercer parcial, que ha acabat caient de costat de l'Encamp, per 25 a 20. Amb el partit de cara, els de José Garcia han dominat amb claredat el quart set, per 25 a 19. És la quarta victòria de l'Encamp, que es manté invicte.

Imatges: Enric Fernández