Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra
El temps

Comparteix:

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.


El Temps Andorra dijous 30 de novembre de 2017

Avui dia d'espera amb sol a gran part del país excepte al nord on hi han de desfilar algun núvols. El fred serà intens amb màximes no més enllà dels 5 a 6 graus al sud i sota zero al nord. Als cims el vent del nord bufarà moderat

Demà la neu i el fred han de ser protagonistes. Al matí nevarà a tot el país i a totes les cotes fins al migdia en què la nevada es restringira al nord. Al vespre es tornarà a reactivar amb vent del nord-oest fort als cims i moderat a la resta. La sensació de fred serà molt acusada amb màximes just per damunt dels zero graus al sud i sota zero a parròquies altes. La neu que pot caure anirà entre els 2 a 5 cm al sud i més de 10 cm a parròquies altes i fins a 40 cm als dominis d'esquí.

 

 

Facebook

Twitter