ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El 14è Campionat d'Andorra de contrarellotge individual tindrà una participació màxima de 150 ciclistes

www.andorradifusio.ad

Ordino acollirà aquest dissabte el 14è Campionat d'Andorra de contrarellotge individual, amb el recorregut ja clàssic entre Ordino i la Coma d'Arcalís. Amb una participació limitada a un màxim de 150 ciclistes, la majoria fins ara són espanyols.

'Chava' Jiménez continua marcant des de l'any 2001 el temps de referència dels 17 quilòmetres entre Ordino i la Coma d'Arcalís, amb 36 minuts i 38 segons. Tot i que lluny d'aquest registre, els participants del 14è Campionat d'Andorra de contrarellotge repetiran el mateix traçat aquest dissabte.

S'espera una participació al voltant del centenar de corredors i la majoria dels inscrits fins ara són espanyols.

No obstant això, el president de l'Agrupació Ciclista Andorrana, Toni Iglesias, ha assenyalat que aquest any és difícil saber molts participants hi haurà, ja que moltes de les competicions han sigut anul·lades i "hi ha molta gent amb ganes de fer competicions". 

En aquest sentit, ha assegurat que "no podrem assolir més de 150 corredors".

És la segona prova ciclista que s'organitza aquest estiu, després de la Volta als Ports i seguirà els corresponents protocols sanitaris marcats per la Covid-19.

"Els corredors han de portar mascareta a la sortida i han de posar-se-la a l'arribada", ha explicat Iglesias. Pel que fa a l'entrega de premis, ha remarcat que "serà únicament per als guanyadors".

La sortida del primer corredor està prevista a dos quarts de quatre de la tarda des del carrer Major d'Ordino. Les inscripcions es podran fer fins dissabte de dos quarts de tres fins a un quart de quatre al punt de sortida i també estan disponibles al web de l'Agrupació Ciclista Andorrana.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro / Arxiu RTVA

Comparteix:

3.235.137.159