Documentals

Comparteix:

Documentals

Els documentals són una forma de comunicació més interesada pels aspectes humans de la societat que per la informació. RTVA ha creat aquesta pàgina amb l'objectiu de posar a disposició de tothom que estigui interessat en qualsevol dels aspectes que configuren la societat actual els documentals que produïm i els que han estat realitzats a Andorra, i en tenim els drets.

ÚLTIM PROGRAMA

Comapedrosa: Els horitzons del gegant de pedra

 • Comapedrosa: Els horitzons del gegant de pedra

  El Parc natural de les valls del Comapedrosa està d'aniversari: aquest 2023 compleix 20 anys. Un projecte que va néixer amb la voluntat de preservar un entorn amb espècies i elements d'una altra fragilitat, tenint en compte el creixent impacte de l'activitat humana i el canvi climàtic. Ràdio i Televisió d'Andorra presenta una coproducció amb el comú de la Massana que recull la història del parc a través dels seus principals protagonistes i planteja si és necessari reforçar encara més la seva protecció. També vol convidar a tots els espectadors a descobrir les valls que abracen el cim més alt d'Andorra i conèixer alguns dels seus secrets. 
  Ens acompanyes en aquest viatge? 


  Dirigit per Laura Cugat, realitzat i editat per Ricard Tenza, produït per Javier Cano, amb el grafisme de Marta Pons, la postproducció de so de David Carmona i el suport d'arxiu de Mireia Cucala. Un especial agraïment per la cessió d'imatges de Jaume Riba i l'Associació Fotogràfica Valls del Nord (AFVAN).

   

   

Facebook

Twitter