36 cotxes participen en el Ral·li d'Andorra Històric

www.andorradifusio.ad

Tret de sortida al Ral·li d'Andorra Històric. 36 cotxes clàssics participen en aquesta 52a edició, ho fan en les modalitats de velocitat, regularitat i legend.

El pàrquing de Prada Casadet és el centre neuràlgic d'aquesta 52a edició del Ral·li d'Andorra Històric. Entre els 36 vehicles, referents del motor al país com Joan Vinyes o Gerard de la Casa. Tots dos competeixen en velocitat. El mateix que altres pilots de l'ACA Club com Jordi Urteu, Salvador Capdevila, Frank Porté, Isidre Loan, Ot Catalan o Jordi Capdevila. El ral·li s'ha de fer amb cotxes del segle XX i, a banda de la velocitat, també es pot fer en la modalitat d'exhibició Legend i, en regularitat.

El Ral·li d'Andorra Històric compta amb vuit trams cronometrats. Aquest de Coll d'Ordino es fa quatre cops però dos en sentit Ordino-Canillo i dos en sentit Canillo-Ordino.

En total el ral·li, organitzat per l'ACA, compta amb 254 quilòmetres dels quals 70 són cronometrats. En velocitat, Joan Vinyes s'ha adjudicat els dos primers trams cronometrats de la jornada. A les set de la tarda coneixerem els noms dels guanyadors.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Andreij Cristancho/Cesc Sanjuan

Comparteix:

Comença la lliga nacional  "M'amoïnen les lesions, els resultats no"