ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els 50 anys del Ra·li d'Andorra recollits en un llibre commemoratiu

www.andorradifusio.ad

El president de la FIA ha visitat Andorra. Durant la presentació del llibre que commemora els 50 anys del Ral·li d'Andorra, Jean Todt ha reclamat que tornin les competicions formatives de karts.

El president de la FIA ha estat convidat d'excepció en la presentació del llibre que commemora els 50 anys del Ral·li d'Andorra. Jean Todt dona suport a les competicions que es fan al país amb ral·lis de muntanya, de regularitat o de curses sobre gel. A la FIA li agradaria tornar a veure curses de karts a Andorra.

"Sé que en el passat aquí es competia en kàrting i espero que torni. És una bona oportunitat per participar en aquest circuit de Grassroots motorsport. Veig a l'ACA amb motivació i és bo que així sigui" 

El president de la FIA ha fet aquestes declaracions en la presentació del llibre "Ral·li d'Andorra: Un petit país, un gran ral·li". Un viatge des del Ral·li Nacional Valls d'Andorra de velocitat dels anys setanta fins a l'actual Ral·li d'Andorra. En aquests cinquanta anys han passat molts guanyadors, alguns d'andorrans com Josep Marc, vencedor en quatre edicions.

Actualment, el Ral·li d'Andorra és una prova de regularitat amb cotxes clàssics. Té molt bona salut en ser un dels pocs ral·lis d'aquestes característiques en què es pot competir en circuits tancats al trànsit.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Nil Forcada   

Comparteix: