ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

80 participants inscrits en la 50a edició del Ral·li d'Andorra

www.andorradifusio.ad

El Ral·li d'Andorra arriba enguany a la cinquantena edició i ho fa amb una vuitantena d'inscrits. Aquest dissabte a la tarda s'ha donat el tret de sortida a dos dies de competició i amb moltes ganes de traçar tots els trams que s'han organitzat.

El Ral·li d'Andorra celebra el seu 50è aniversari. L'Automòbil Club no ha volgut deixar escapar l'oportunitat de celebrar-ho amb 10 trams especials, tot i el mal temps. Una pluja que no ha tirat enrere els 80 participants que, tal com han dit, són coses del Ral·li.

L'ACA també ha volgut homenatjar antics guanyadors abans de la sortida, fet que per al secretari general de l'entitat, Toni Sasplugas, és "un patrimoni esportiu". Tot i que reconeix que "costa fer 50 anys en una prova esportiva", celebra haver-ho aconseguit i poder seguir organitzant aquest esdeveniment. "És una data assenyalada per a nosaltres i que afrontem amb molta il·lusió, igual que els participants". 

Una prova que ha concentrat el públic a la sortida per veure tots els participants i els seus vehicles. Una de les joies de la corona és un Renault maxi turbo que es va proclamar campió del Ral·li d'Andorra de 1993 conduït per Gerard de la Casa.

De la Casa va aconseguir guanyar en tres ocasions, cosa que "és tot un honor", comenta remarcant que així va poder "igualar les victòries del Pepito". Afegeix també que per a ell "aquesta cita era obligada". 

Després de fer la foto commemorativa amb els guanyadors de les diverses edicions, ha baixat la bandera donant per iniciada la cinquantena edició del Ral·li d'Andorra. Avui s'han corregut 6 trams especials, dues passades a Canòlich, dues a Canillo i dues a Anyós. Demà és el torn de Fontaneda i d'Ordino.

Informa: Anna Mata
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix: