A prop de tancar tres anys més de Freeride World Tour

www.andorradifusio.ad

SECNOA i Andorra Turisme estan molt a prop de tancar un acord de renovació per a tres temporades més amb el Freeride World Tour. Les tres parts ja es van reunir fa tres setmanes i tenen la voluntat de donar continuïtat a la relació. S´espera tancar l´acord la setmana que ve. Paral·lelament Grandvalira continuarà acollint el Mundial júnior però descarta la continuïtat de la Skiers Cup.

El 2017 finalitza el contracte amb el Freeride World Tour. Un acord que ha portat durant tres anys els millors especialistes mundials d´esquí i surf de neu fora pista a Andorra. En principi als amants del Freeride no els cal patir.
Tant SECNOA com Andorra Turisme volen renovar i amb el Freeride World Tour passa exactament el mateix. De fet les tres parts ja es van reunir a final de setembre, hi ha hagut ofertes i contraofertes i s´espera un acord definitiu per la setmana vinent. El nou contracte serà per tres anys o en tot cas 2+1 per raons polítiques.

A les Valls d´Orient també es continuarà gaudint de l´esquí i el surf de neu fora pista. Grandvalira vol garantir la continuïtat del Mundial júnior que aquest any també acaba contracte, una prova que cada temporada compta amb més adeptes.

Un cas diferent és la Skiers Cup, el contracte era només per un any. El Freeride World Tour vol tornar a portar aquesta prova a Andorra, però Grandvalira està valorant el ressò de la competició i busca suport extern per minimitzar l´impacte econòmic de la prova. Grandvalira espera resoldre la situació abans del 3 de novembre dia en què el camp de neu presentarà la temporada. De moment dues proves ja tenen data, el Mundial júnior serà el 9 de febrer a Grandvalira i el Freeride World Tour, l´11 de febrer a Arcalís.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Stevic, dubte per al partit contra el Bilbao Basket Andorra tanca el Preeuropeu sub-17 sense puntuar