ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Acrobàcies de motocross escalfen motors abans de la Gala FIM

www.andorradifusio.ad

Ha arribat el gran dia. El motociclisme mundial estarà pendent per segon any consecutiu d'Andorra, que acull la Gala FIM amb tots els campions del món. Per escalfar motos, aquest matí hi ha hagut un espectacle de motocròs acrobàtic i a les tres, les estrelles signaran autògrafs a l'Andorra Park Hotel.

Gas, salts i cabrioles per obrir el dia.  El grup Lleides ha ofert un xou acrobàtic de freestyle motocross, on els motoristes han fet salts de 10 metres d'altura i 22 de llargada que han deixat bocabadada la multitud que s'ha aplegat al voltant de l'aparcament de Prada Casadet.

Marc Màrquez serà un any més el gran reclam per als tres-cents aficionats que aquest diumenge a la tarda s'aproparan als seus ídols en la signatura d'autògrafs. Dues hores per tenir un record dels millors pilots del món, que hores després trepitjaran la catifa vermella. No hi serà per problemes d'agenda Dani Pedrosa, que havia de rebre un premi especial a la seva trajectòria.

La gala FIM en directe per ATV

A partir de les set, Andorra Televisió i andorradifusio.ad oferiran en directe l'arribada dels protagonistes al Poliesportiu d'Andorra i a partir de les 22.15h s'iniciarà la retransmissió de la gala. .

Informa: S. Cano / T. Navarro
Imatges: Kevin Ribeiro / Arxiu

Comparteix: