ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Adjudicat el trasllat de la gespa del Nacional a Ordino per més de 133.000 euros

L'empresa espanyola Fieldturf Poligras serà l'enca

L'empresa espanyola Fieldturf Poligras serà l'encarregada de treure la gespa artificial de l'Estadi Nacional per col·locar-la al camp del Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino. Així ho ha decidit aquest dimecres el Consell de Ministres, que mitjançant un comunicat ha detallat els 133.347,89 euros que costarà l'operació adjudicada per contractació directa i urgent.

L'extracció i transport de la gespa del Nacional costarà més de 41.000 euros, mentre que la instal·lació a Ordino (retirant l'actual) totalitza més de 92.000 euros. El moviment respon al fet que la gespa del Nacional no hagi superat l'examen de la UEFA cinc anys després de la seva adquisició. El Govern ha recordat que serà la Federació Andorrana de Futbol l'encarregada d'isntal·lar la nova gespa a l'estadi que permeti superar els certificats FIFA Quality Pro i World Rugby la primera setmana de novembre. En cas de ser així, el camp tornaria a estar homologat per acollir partits internacionals de futbol i rugbi.

L'executiu ha avançat que la gespa retirada a Ordino, amb deu anys d'antiguitat "serà reaprofitada i posada a disposició de les entitats esportives o altres
administracions públiques per embelliment o altres possibles usos".

Informa: Redacció

Comparteix:

35.172.233.2