Així es preparen els hotels per atendre els esquiadors de les finals de la Copa del Món

www.andorradifusio.ad

Les finals de la Copa del Món d'esquí són una oportunitat per mostrar Andorra a la resta del món. Que tothom se'n vagi satisfet, però, no és fàcil. Els hotels treballen des de fa mesos per adequar les instal·lacions a les necessitats dels esportistes.

Preparar unes finals de Copa del Món no implica només assegurar-se'n que les pistes estiguin perfectes, sinó que els esportistes també estiguin còmodes i en bones condicions per competir. Aquí, en aquest hotel, n'hi ha una cinquantena i es treballa perquè tot estigui del seu gust. Fins i tot, el menjar.

Però preparar tot això porta temps. Fa més de mig any que hotels i equips estan en contacte per complir les necessitats de professionals i autoritats.

"Tot el que ens demanen, intentem dins de les nostres possibilitats ajudar-los. Hem muntat un petit gimnàs amb una sala que compta amb tot el necessari", ha explicat Òscar Casal, director de l'hotel Nòrdic.

Dins d'aquesta col·laboració entre hotels i equips hi entra la cessió d'usos exclusius com dels que gaudeix l'equip austríac.

Casal explica que un dels punts a favor perquè els esquiadors se sentin còmodes és la proximitat a pistes, un requisit on Andorra marca la diferència.

Informa; Òscar Serrano
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix:

Vincent Kriechmayr i Ilka Stuhec, guanyadors del descens de les finals de la Copa del Món d'Andorra Vincent Kriechmayr i Ilka Stuhec, guanyadors del descens de les finals de la Copa del Món d'Andorra