ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Llovera treballa amb tres propostes per tornar al Dakar

www.andorradifusio.ad

Albert Llovera treballa per tornar al Dakar l'any vinent després de l'absència d'aquest 2021. Propostes en té, tant en camions com en un bugui. Mentrestant tornarà a final de mes als ral·lis en el Campionat d'Itàlia. L'oferta de l'equip Gruppo HAP per disputar almenys tres proves li ha alegrat l'espera.

Albert Llovera té entre cella i cella tornar al Dakar l'any vinent, després de no poder anar-hi enguany. No amaga que és el seu gran desig i treballa des de fa temps per complir-lo.

A la taula té tres projectes per estudiar. Avança que "hi ha dues propostes amb camions·, una categoria on se sent "molt estimat". Una és amb Iveco que, diu, "és la que em tira més"; i després té una altra proposta "d'un equip bastant seriós" per anar-hi amb un bugui "una mica millor que els que ja havia portat".

Tancar el pressupost és el gran entrebanc. I per això treballa intensament. L'any vinent vol començar-lo a l'Aràbia Saudita i tornar a una prova que cada vegada l'atreu més. Afirma que "ja no és tan d'aventura sinó cada vegada més racing i per això les diferències que es marquen són poques". "La mentalitat que a mi m'agrada ja és aquesta: anar ràpid durant molts quilòmetres".

A curt termini, Llovera està centrat en el retorn als ral·lis que arribarà gràcies a una oferta sorpresa de l'equip Gruppo HAP per disputar almenys tres proves del Campionat d'Itàlia.

Llovera s'estrenarà a final de mes al ral·li San Marino. També disputarà el Ciutat de Roma al juliol, sobre asfalt, i possiblement el Mille Miglia, al setembre. L'Italià és un campionat molt competitiu i pilotarà un Citroën DS3 molt potent que va estar provant el mes passat.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides: Góndola Films-HAP Rally Team-Ricard Tenza

Comparteix:

44.192.253.106