Albert Soley, guanyador de l'Spartan Race Beast

www.andorradifusio.ad

Més de 4.000 participants es donen cita des d'aquest matí en alguna de les curses de la Spartan Race a Grau Roig. La tercera edició ha arrencat amb unes condicions meteorològiques immillorables i un seguit de proves adaptades a tots els nivells i totes les edats. El català Albert Soley, segon l'any passat al Campionat d'Europa, s'ha pogut treure l'espina a la Beast.

Ha posat tanta diferència respecte dels rivals que s'ha permès arribar als darrers metres gairebé caminant. El català Albert Soley, que l'any passat es va veure desposseït de la victòria al Campionat d'Europa per una penalització, s'ha coronat aquest dissabte a Grau Roig com a vencedor de la cursa Beast. Més de 21 quilòmetres i una trentena d'obstacles que ha completat en 3 hores i 22 minuts.

La tercera edició de l'Spartan Race a Grau Roig ha aplegat 4.120 participants repartits en les diferents curses. Unes xifres que superen les millors expectatives.

Una de les claus de l'èxit és que hi ha una spartan per a tothom, fins i tot els més menuts. La prova és la primera de les curses Spartan Kids, amb participants de 4 a 6 anys que han hagut de superar els mateixos obstacles que la resta. Alguns, però, hauran d'esperar una millor ocasió.

Informaimatges: Joan López

Comparteix:

Agustí Roc i Àngela Castelló, guanyadors de la Casamanya Extrem Toni Bou domina en la qualificació del gran premi de casa