ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Àlex Bercianos fa un balanç positiu de la temporada d'estiu al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Queden un parell d'actes per acabar la temporada d'estiu al Circuit d'Andorra-Pas de la Casa. El director de la instal·lació, Àlex Bercianos, en fa un balanç molt positiu i ja pensa en l'hivern, amb plats forts com el Trofeu Andros o les GSeries, que arribaran amb novetats.

El Circuit d'Andorra-Pas de la Casa comença a funcionar també a l'estiu, l'assignatura pendent que sempre havia tingut l'Automòbil Club.

Enguany, el kàrting i el lloguer de motocicletes han superat les expectatives i la temporada es tanca amb un augment d'entre un 12 i un 14% de clients respecte a l'any passat. 

Bercianos ha destacat que, malgrat que eren poc optimistes a l'inici de l'estiu, "ha sigut el millor estiu des que el circuit és operatiu durant aquesta estació de l'any".

No sols es mostra satisfet amb l'afluència de visitants, sinó que també pel que fa a l'indicador del servei donat als clients.

La presència de pilots de MotoGP entrenant a la instal·lació del cap del Port d'Envalira ha ajudat a posicionar el circuit a escala internacional a l'estiu. Per a l'hivern, el calendari ja està farcit d'actes.

Bercianos ha assegurat que "ja tenim moltes reserves fetes" i ha explicat que la temporada d'hivern començarà l'últim cap de setmana de novembre i que després ja empalmaran amb altres projectes.

Les GSeries arribaran a començament d'any, amb noves propostes. "És important que els nostres pilots tinguin coses a fer i anar millorant cada any perquè tothom es senti a gust i continuï venint aquí a competir", ha comentat Bercianos.

Abans d'encetar l'hivern, la presentació d'un cotxe de la històrica marca Hispano Suiza, a final de mes, significarà el tancament d'un estiu que ha tingut més èxit del que es preveia. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA-Fernando Montero

Comparteix:

54.236.35.159