ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Álvarez i Riba es disputen 29 vots per la presidència de la FAF

www.andorradifusio.ad

La Federació de Futbol viu una jornada decisiva per al futur, amb la celebració de l'assemblea extraordinària que escollirà el nou president de l'entitat. Fèlix Álvarez, membre de la junta sortint, és el favorit pel nombre d'avals recollits quan va presentar la candidatura. L'altre candidat, Carles Riba, espera que l'aposta pel canvi que lidera capgiri els pronòstics.

La situació que des del maig passat viu la Federació de Futbol arran de l'operació Cautxú va forçar l'anterior junta directiva a convocar eleccions a la presidència que aquesta nit marcaran el futur de l'entitat.

La candidatura encapçalada per Fèlix Álvarez, amb el vicepresident sortint Alfonso Martín, va presentar el suport de 18 avals i surt com la favorita. Carles Riba va presentar una llista amb tot just cinc avals, però assegura que la majoria de la gent amb la qual s'ha entrevistat els darrers dies vol un canvi i espera uns resultats igualats.

Els membres de l'assemblea estan convocats a dos quarts de nou a l'estadi Comunal. L'elecció del nou president recaurà en els vots de 25 clubs de futbol i futbol sala, 2 representants del comitè d'entrenadors i 2 més del comitè d'àrbitres. La previsió és que al voltant de les nou de la nit es conegui el successor de Víctor Santos al capdavant de la federació.

Informa: Joan López

 

Comparteix:

3.234.245.125