ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra acollirà el 2020 l'X-Trial i el Mundial a l'aire lliure

www.andorradifusio.ad

Per primer cop, Andorra acollirà en un mateix any dues proves mundialistes de trial. La Federació internacional ha donat el vistiplau a l'X-Trial i al Mundial outdoor, pendent encara aquest darrer del vistiplau del nou comú de Sant Julià.

El món del motociclisme viurà un 2020 ple d'emocions i espectacle, ja que la federació ha tancat l'arribada dels dos mundials de trial, l'X-Trial i l'outdoor. Aquesta serà la primera vegada que Andorra aculli dues proves diferents.

Recentment han tancat el finançament necessari per convertir una vegada més el Poliesportiu d'Andorra la Vella en la seu del trial indoor el 25 d'abril.

Després de l'absència de Mundial outdoor aquest any, l'entitat andorrana va decidir fer un 3 nacions amb Espanya i França. Ara ja ha tancat la tornada dels millors trialers del món a Sant Julià de Lòria, els dies 20 i 21 de juny de 2020. Malgrat que falten alguns detalls per tancar amb el Comú, des de la federació confien a arribar a un acord amb el nou cònsol. "Un any més es demana el seu patrocini i hi confiem. Sant Julià aposta pel trial", recorda la presidenta de la federació, Natàlia Gallego.

D'aquesta manera, Andorra tornarà a respirar ambient de motor i gas per partida doble l'any 2020.

Informa: Joel Romero
Imatges: Fernando Montero/Arxiu

Comparteix:

3.238.96.184