L'Andorra busca el miracle al Tartiere

www.andorradifusio.ad

Jornada cabdal per al Futbol Club Andorra. L'equip pot certificar el seu descens aquest diumenge a la tarda en funció dels resultats de Mirandés i Osca. Els de Ferran Costa han de guanyar al camp de l'Oviedo i esperar una punxada de la resta per mantenir viu el somni de la permanència.

Tarda de transistors la que es viurà a segona divisió amb l'Andorra pendent del miracle de la salvació. Guanyar l'Oviedo al Carlos Tartiere i que no guanyin ni Mirandés ni Osca, moltes variables que posaran a prova la mentalitat dels tricolors.

"És clau que mentalment estiguem forts per aguantar l'exigència a l'escenari. Hem de buscar la nostra millor versió."
Ferran Costa, entrenador FC Andorra

Aconseguir els tres punts a Oviedo serà un repte complicat, ja que els asturians s'estan jugant el play-off d'ascens. Costa alerta d'on poden fer mal: "Són verticals, arriben amb molta gent a les zones de finalització i a pilota aturada són perillosos."

El tècnic recupera Petxarroman, però no podrà comptar amb Pampín, Moreno ni Alende.

La jornada unificada, amb els ulls posats a Cartagena i Albacete, arrencarà a dos quarts de set de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Joel Romero
Imatges: Èric Mompel

Comparteix:

Samu Ponce s'emporta l'or a la marató de l'Otso Travessa d'Encamp Blanca Fiter i Jorge Vázquez s'imposen en el Campionat d'Andorra de Functional Fitness