Andorra derrota Gal·les en un partit en què hauria pogut golejar

La selecció de futbol sala manté la imbatibilitat contra Gal·les. L'equip de Xavi de la Rosa ha guanyat per 2 a 1 en el primer dels dos amistosos del cap de setmana.

Gal·les ha obert el partit amb una ocasió de Thomas en el primer minut. Ha estat un miratge. Andorra ha dominat clarament el partit i s'ha avançat en el minut 5 amb un gol afortunat de rebot de Brayan Pinto que ha sorprès tothom.

Sense fer res el Gal·les s'ha trobat el gol de l'empat després que l'àrbitre gal·lès expulsés Jona per una entrada per darrere a Hugh quan encarava porteria. Amb un jugador més, Maynard ha restablert la igualtat en el marcador. Andorra ha tingut alguna ocasió més abans del descans, al qual s'ha arribat amb un doble penal fallat pels gal·lesos i amb els ànims escalfats.

En la segona part Andorra ha seguit dominant davant una Gal·les molt fluixa, però el gol no arribava. Dos pals de Pinto i de Marçal i les bones intervencions del porter visitant han evitat la golejada dels de Xavi de la Rosa. El gol de la victòria ha arribat en el minut 37 en una bona acció de Marçal Raventós.

Gal·les ha jugat els últims tres minuts amb porter jugador, però no ha creat perill i Andorra ha celebrat la sisena victòria en set partits contra els gal·lesos.

Imatges: Fernando Montero