L'Andorra encaixa a Cornellà la segona derrota de la lliga però continua quart en zona de play-off (2-0)

El Futbol Club Andorra ha patit al camp del Cornellà la segona derrota de la temporada per 2 gols a 0. La manca d'efectivitat dels tricolors amb tres pilotes al pal els va condemnar al Baix Llobregat..

El Cornellà s'ha convertit en el segon equip que derrota el FC Andorra aquesta temporada. Els tricolors trenquen així una ratxa de dotze partits sense perdre, atès que el darrer equip a sumar els tres punts en contra va ser l'Espanyol B en la primera jornada.

En una de les primeres accions de perill dels locals va arribar el gol. Al minut 20, Esteve amb un cop de cap des del punt de penal feia el primer.

Víctor Casadesús va fregar l'empat minuts més tard, però el xut va estavellar-se al pal. Novament el pal va evitar la igualada, després d'un xut llunyà de Moussa Sidibé.

Els tricolors seguien acumulant ocasions infructuoses. Casadesús desaprofitava una centrada de Jilmar. Abans del descans, Riverola també va provar-ho a pilota aturada, però el marcador no es va moure.

Després de perdonar tant, Leo Ramírez feia el segon i definitiu amb aquest xut de falta a l'escaire al minut 68. Gabri Garcia va moure la banqueta per buscar la igualada, però finalment el Cornellà va endur-se la victòria.

Tot i la derrota l'equip no es despenja de les primeres posicions, ja que Castelló, Lleida i Sabadell van empatar. D'aquesta manera, l'Andorra segueix ocupant la quarta plaça del grup. Precisament, els lleidatans seran el pròxim rival dels tricolors a Prada de Moles.