Andorra prepara l'estrena als Jocs de la natació artística

www.andorradifusio.ad

La Federació de Natació enceta el compte enrere per als Jocs dels Petits d'Estats d'Andorra 2025 amb la inclusió de la natació artística com a gran novetat. El president, Joan Clotet, aspirarà a repetir mandat en unes eleccions que s'hauran de convocar l'any vinent. 

Amb el lema "Tots plegats", la Federació de Natació ja treballa en la preparació dels Jocs d'Andorra 2025, amb un programa que inclourà per primera vegada la participació de la natació artística. La selecció sortirà d'un grup de 15 nedadores amb les quals la coordinadora de Natació Artística de la FAN, Natàlia Meca, ja ha començat a treballar amb la vista posada a "Catalunya i Espanya. Aquest any, Catalunya tot el que puguem i, si es pot, Espanya. L'any que ve Espanya directament, és a dir, novembre del 2024 anem al campionat d'Espanya". 

Més enllà dels Jocs, la Federació afronta el futur amb objectius ambiciosos. El programa "Nedar és vida" i l'ampliació del Centre de Tecnificació han de ser els dos pilars en el treball amb la base. Joan Clotet, president de la FAN, creu que "si es fa l'ampliació hi hauria d'haver els quatre carrils perquè puguin entrenar els nostres nedadors". 

Més a curt termini, els becats de Solidaritat Olímpica, Nàdia Tudó i Tomàs Lomeroaspiren a participar l'any vinent a París. Si no fan mínima, serà el Comitè Olímpic qui decidirà si aprofita les invitacions d'universalitat.

Clotet ha manifestat la intenció de continuar al capdavant de la Federació, que convocarà eleccions l'any vinent. 

Informa: Joan López 

Imatges: Andreij Cristancho

 

Comparteix:

L'Enfaf arrenca com un coet La directiva de l'Andorra anuncia reforços al mercat d'hivern