Andorra s'estrena com a seu del Freestyle World Tour de motociclisme

www.andorradifusio.ad

El Poliesportiu acollirà dues cites d'alta volada. La primera serà el Freestyle World Tour al juny, que aterra a Andorra per primer cop, i la segona una nova edició de l'X-Trial a l'octubre.

L'espectacle del Freestyle motociclista aterra al país per primera vegada. Serà amb la penúltima cita del World Tour el 22 de juny al Poliesportiu, on una desena de riders posaran a prova les lleis de la física. Els especialistes del motor saltaran a altures de 15 metres i distàncies de més de 30 per mostrar tot el seu talent i habilitat. El circuit mundial s'engegarà a Porto al gener i tindrà sis cites més, entre les quals hi haurà Andorra, la penúltima. Les entrades ja poden adquirir-se per un preu de 18,5 euros.

També en motor, una cita que tampoc fallarà l'any vinent és l'X-Trial. L'organització ha presentat el calendari provisional i Andorra serà la cinquena prova el 5 d'octubre al Poliesportiu. La competició començarà a rodar al febrer a Barcelona i es tancarà a Espanya al novembre en un lloc encara per decidir. França tindrà tres proves i Suïssa també n'acollirà una. Els millors riders del món, amb Toni Bou encapçalant la fila, tornaran a posar-se a prova al país.

Informa: Joel Romero

Comparteix:

Òscar de la Riva engega a l'Iberoamericà d'escacs Jiménez jugarà el dobles amb Charaeva i no amb Párrizas