L'Andorra HC i la Federació de Patinatge busquen un tècnic que comparteixi les banquetes del sènior masculí i de la selecció absoluta

www.andorradifusio.ad

David Bover és des d'aquest dijous el president de l'Andorra Hoquei Club, al capdavant d'una junta directiva amb sis cares noves. L'objectiu és impulsar la base i treballar de la mà de la Federació, amb un nou responsable tècnic que assumeixi les funcions d'entrenador del sènior masculí del club i de seleccionador nacional. 

Bover agafa el relleu de Jaume Solé. El fins ara vicepresident estarà al capdavant d'una junta directiva que tindrà Regina Betriu com a vicepresidenta i un total de sis cares noves. L'objectiu principal és donar un nou impuls a la base.

En aquesta nova etapa es vol treballar conjuntament amb la Federació de Patinatge, que també ha obert nova etapa amb Mari Carme Santamaria com a presidenta. Les dues entitats busquen un responsable tècnic que compagini les banquetes del sènior masculí del club i la selecció.

Roger Font, Míriam Sala, Agustí Peris, Carles Sánchez i Lluís Gómez completen la junta directiva de Bover, per a un mandat que tindrà dos anys de durada. 

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala

 

Comparteix:

La selecció de futbol jugarà un amistós contra Saint Kitts and Nevis el 25 de març a l'Estadi Nacional Esports reconeix l'esforç dels dakarians participants en la darrera edició del ral·li