Andorra jugarà la Copa Davis amb l'equip més jove de la història

www.andorradifusio.ad

Andorra participarà el mes vinent a la Copa Davis de tennis amb l'equip més jove que mai. Èric Cervós serà el jugador referent a Albània i, Guillem Davasse, de només 15 anys, la gran novetat. L'objectiu principal serà guanyar experiència internacional. 

A punt de fer els 25 anys i amb set participacions a la Copa DavisÈric Cervós serà el jugador amb més experiència a l'equip i el capità, Jean-Baptiste Poux, ha tancat la convocatòria més jove de la història. A banda de Cervós, repetiran amb l'equip tricolor Jordi Trilla i Pablo Carrascosa. La gran novetat serà Guillem Davasse, que s'estrenarà a la competició tennística més important per països. 

Andorra repetirà al grup 4 europeu, al costat d'Armènia, Islàndia, Liechtenstein, Malta, San Marino i els amfitrions. L'escenari serà el National Sport Park de Tirana i els partits es disputaran sobre pista ràpida. Els participants es repartiran en dos grups, de 4 i 3 equips respectivament, i els dos primers classificats de cadascun disputaran les semifinals. Els dos finalistes aconseguiran els dos bitllets d'ascens al grup 3.

En la darrera participació a Montenegro, va acabar segona de grup i va caure a les semifinals contra Kosovo.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix:

Preparant els Jocs a Andorra Objectiu: certificar l'ascens a casa