ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Andorra participarà en un combat de boxa amistós a Londres

www.andorradifusio.ad

Quatre boxejadors del país disputaran un torneig amistós a Anglaterra al febrer. Serà un esdeveniment a Londres on participaran conjuntament amb Catalunya. La federació treballa per disposar d'un boxejador professional. 

La boxa nacional continua fent passes per obrir-se a l'àmbit internacional i al febrer quatre boxejadors participaran en un esdeveniment amistós a Londres. El president de la Federació de Boxa, Bruno Modesto, explica com serà el format de competició. "Fem un equip mix amb Catalunya. Ells posen quatre boxejadors i nosaltres també i anem a Londres a lluitar contra la selecció anglesa i després ells venen aquí. Farem anada i tornada". 

L'equip estarà format per representants dels clubs i s'inclouran boxejadors de base. Un dels integrants serà Fabio Rodrigues, amb qui es treballa per poder fer el salt al món professional. Modesto així ho afirma. "Dins del reglament per passar d'amateur a professional ell ja té el mínim. Ell podria fer aquest salt. De moment, diu que vol continuar una mica més en aquesta categoria". 

Abans d'Anglaterra, l'equip nacional anirà al gener a França a disputar la Coupe d'Occitanie

Informa: Joel Romero
Imatges: Nil Forcada-Arxiu RTVA

Comparteix: