L'Andorra Senior Cup omple els camps de futbolistes veterans

www.andorradifusio.ad

Futbol, futbol i més futbol. De veterans i en la modalitat de 7. L'Andorra Senior Cup omple el cap de setmana de partits, amb rècord d'equips participants, 40, i més d'un miler de visitants al país, entre jugadors i acompanyants.

El futbol de veterans mana aquest cap de setmana. L'Estadi Nacional, el camp d'Ordino i la Borda Mateu acullen una nova edició de l'Andorra Senior Cup, torneig que cada any va a més. Enguany, rècord d'equips i repte per a l'organització. Tot ha de funcionar a la perfecció, al mil·límetre.

I perquè tot giri rodó és clau el treball de la quarantena de voluntaris que col·laboren en l'organització. Alguns d'ells de molts joves. Fent una mica de tot.

Els futbolistes són els protagonistes de la Senior Cup. Alguns vinguts de lluny com els integrants del Malta Masters o del Blidien d'Algèria. En total hi són representats set països, entre els quals Andorra. Molts equips repeteixen participació.

Entre els jugadors trobem algun infiltrat, com Jorge Dias, que ha deixat per un dia el futbol sala i juga amb el Badalona Legends. L'Andorra Senior Cup viurà demà al migdia les finals a l'Estadi Nacional.

Comparteix:

El FC Andorra rebaixa en 50.000 euros el deute històric Agustí Roc i Àngela Castelló, guanyadors de la Casamanya Extrem