Andorra sub-21 no pot repetir gesta i perd per la mínima contra Anglaterra

La selecció sub-21 de futbol no ha pogut repetir el merito

La selecció sub-21 de futbol no ha pogut repetir el meritori empat de l'any passat contra Anglaterra i malgrat complicar molt les coses a un rival superior en la fase de classificació de l'Europeu, ha perdut a l'Estadi Nacional per 0 a 1.

Després d'un bon primer temps en tasques de contenció que ha acabat sense gols i quan el rival jugava amb un jugador menys per expulsió d'un dels seus atacants -amb doble groga al cap de 10 minuts de la represa- ha arribat el gol que ha donat els tres punts als anglesos al Nacional.

Curiosament ha estat en un contratac després d'un córner llençat per Andorra. El jugador de l'Arsenal Smith Rowe ha trobat la porteria andorrana rematant sol una assistència del seu company Curtis Jones, que milita al Liverpool. Ha estat en el minut 67 i amb això n'ha tingut prou Anglaterra, que fins al final ha abaixat línies i ha sabut defensar-se amb la possessió de la pilota.

Tot i que els homes que dirigeix Eloy Casals han provat de fer mal els anglesos, no han tingut gaires accions amb profunditat ni han generat perill a la porteria rival. Amb aquest resultat Andorra segueix a la cua del grup sense haver aconseguit puntuar en 5 partits.

Informa: Redacció