ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Andorra Turisme considera injustificades les afirmacions de l'Andorra Ultra Trail

www.andorradifusio.ad

Andorra Turisme considera "injustificat" que la societat Cims Màgics, organitzadora de l'Andorra Ultra Trail Vallnord, els responsabilitzi de la decisió de no tornar a organitzar la prova després d'11 edicions. Per altra banda, l'organització de l'esdeveniment preveu presentar una demanda judicial contra la societat dependent del ministeri de Turisme per incompliment de contracte.

Andorra Turisme "considera injustificat" que l'organització de l'Andorra Ultra Trail Vallnord "pretengui responsabilitzar" la societat de les decisions i obligacions "que li corresponen a Cims Màgics". En el mateix comunicat recorda el seu "suport incondicional, tant moral com econòmic" durant les edicions anteriors.

Pel que fa a la decisió inicial d'anul·lar l'edició de 2020, Andorra Turisme diu que, "per tal d'assegurar la continuïtat de la competició", va donar suport als organitzadors i "va acceptar posposar l'esdeveniment al 2021". A més, segons el comunicat, "es van acordar nous terminis per al pagament del patrocini".

Des de l'organització de l'Andorra Ultra Trail Vallnord es preveu presentar en els propers dies una demanda judicial contra Andorra Turisme per incompliment de contracte. Consideren que haurien d'haver rebut 100.000 euros de la societat per "anul·lació per força major" i demanaran una reparació per danys i perjudicis. Afirmen que, en cas d'haver rebut la quantitat assenyalada, la intenció era tornar el 80% del cost de la inscripció als corredors o oferir-los el dorsal per a l'edició de 2021. També han anunciat que presentaran una auditoria amb les despeses de l'edició cancel·lada a causa de la crisi sanitària.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu

Comparteix:

3.226.248.180