Anna Swenn Larsson s'imposa a l'eslàlom de la Copa del Món

La guanyadora de l'eslàlom ha estat Anna Swe

La guanyadora de l'eslàlom ha estat Anna Sween Larsson. L'esquiadora sueca s'ha imposat a la primera mànega i ha sabut defensar el lideratge a la segona. La croata Zrinka Ljutic i la nord-americana Paula Moltzan han completat el podi.

A la pista de l'Avet l'experiència és un grau. Aquesta és la lectura que es podria fer un cop completades les dues Copes del Món, on han destacat joves valors però han acabat pujant a l'esglaó més alt del podi, dues esquiadores experimentades, de 32 anys. Dissabte Lara Gut i diumenge Anna Swenn Larsson.

L'esquiadora sueca ha sabut conservar l'avantatge que havia aconseguit després d'imposar-se a la primera mànega. La jove Zrinka Ljutic ha estat segona a només 35 centèsimes, en una altra jornada carregada d'emoció. Paula Moltzan ha completat el podi. La competició no enganya i, en la mateixa jornada en què s'ha cancel·lat l'eslàlom masculí de Bansko, a Andorra una dorsal 44 ha acabat 20a a la primera mànega i, d'altres exemples similars. Organització i voluntaris han tornat a demostrar la seva experiència i solvència davant les dificultats.  

Pel que fa a la participació andorrana,  Carla Mijares no ha pogut completar la primera mànega. L'esquiadora ha perdut la traça i no ha acabat l'eslàlom.  Tot i això, marxava contenta: "Les condicions no eren fàcils perquè sortia amb un dorsal molt baix, però estic contenta perquè he pogut fer el meu esquí".

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: CITRIC - Alexis Boichard


 

Comparteix:

La salvació passa per Alcorcón Derrota amarga a Alcorcón que enfonsa l'Andorra (1-0)