ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'FC Andorra obrirà la lliga el 18 d'octubre al camp del Llagostera-Costa Brava

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra ja coneix el calendari de segona B. S'estrenarà el 18 d'octubre al camp del Llagostera i debutarà a Prada de Moles una setmana més tard, contra l'Espanyol B. Lluny dels terrenys de joc, l'entitat ha convocat eleccions a la presidència de la secció amateur per al 27 d'octubre.

L'esperat tret de sortida per al Futbol Club Andorra arribarà el 18 d'octubre, al camp del Llagostera-Costa Brava, i el debut a Prada de Moles tindrà lloc una setmana més tard, contra l'Espanyol B.

Els tricolors disputaran 20 partits al grup tercer subgrup A de la nova segona B, en una primera fase que acabarà el 28 de març al camp del Lleida Esportiu.

L'objectiu serà classificar-se en una de les tres primeres places, que permetran lluitar per una de les places del play-off d'ascens a segona A, en una segona fase en la qual comptaran els punts i els gols acumulats a la primera.

Del quart al setè jugaran per guanyar-se un lloc a la nova categoria, que finalment es dirà primera RFEF, mentre que del vuitè a l'onzè lluitaran per no baixar a tercera.

L'actualitat als despatxos passa per la convocatòria d'eleccions a la presidència de la part de club que no es va constituir com a societat anònima d'objecte esportiu.

El termini de presentació de candidatures conclourà el 25 de setembre i Albert Ferré ja ha manifestat la intenció d'aspirar a la reelecció per continuar com a responsable de la base tricolor.

En cas d'haver-hi més d'una candidatura, els socis tindran cita amb les urnes el 27 d'octubre.

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

 

Comparteix:

3.239.51.78