Arasanz torna a entrenar amb el punt de mira posat en l'ascens 

www.andorradifusio.ad

Contràriament al que havia anunciat, Pep Arasanz seguirà a la disciplina del VPC. Una molt bona notícia per al club i també per a la selecció.

Pep Arasanz es queda. El tres quarts del VPC havia decidit que no jugaria aquesta temporada, però la passió per la pilota oval ha pogut més i des de fa dies es torna a entrenar amb l'equip de Dani Raya. "Poster havia de descansar una mica, però pensant amb el cor i per ajudar l'equip vaig decidir que seguiria", explica el jugador.

Com la resta de l'equip, Arasanz es va quedar amb la mel als llavis la temporada passada per la normativa de llicències. L'objectiu serà que enguany no s'escapi l'ascens. "Tenim un equip bastant nou, un sistema de joc nou, i l'objectiu principal és tornar a internar guanyar la lliga i pujar."

La continuïtat d'Arasanz és també una molt bona notícia per a la selecció, que obrirà la nova Conference el 30 de setembre a Dinamarca. "L'objectiu per a la selecció és mantenir-nos i donar el màxim pel país."

Amb qualitat i polivalència contrastades, Arasanz ha de tornar a ser un dels puntals de l'equip que es presentarà davant l'afició el 23 de setembre a Prada de Moles contra el Gòtics de Barcelona. 

Informa i imatges: Joan López

Comparteix:

El MoraBanc cau contra el Girona a la pròrroga (84-89) Shabani i Scheidler viatgen amb l'equip i podrien jugar contra el Mirandés