Ariadna Fenés, tercera a la Jean Bouin, amb rècord d'Andorra

Ariadna Fenés va batre el rècord d'Andorra

Ariadna Fenés va batre el rècord d'Andorra de 10 quilòmetres en ruta aquest diumenge a la tradicional cursa Jean Bouin de Barcelona. La corredora de l'equip Ironwill Solideo va cobrir la distància en un temps de 35 minuts 23 segons.

Amb aquest registre va millorar en 19 segons l'anterior marca, que també era seva. Fenés, a més, es va penjar la medalla de bronze i va acompanyar al podi la guanyadora, Cristina Silva, que va fer un temps de 34 minuts 39 segons, i Anna Beltran, segona classificada. En homes, Carles Gómez, del CAVA, va ser novè.