Arinsal serà el final de la tercera etapa de la Vuelta i Andorra la Vella, la sortida de la quarta

www.andorradifusio.ad

Andorra tornarà a ser protagonista al recorregut de la pròxima de la Vuelta, que s'ha presentat aquesta tarda a Barcelona. Arinsal acollirà el dilluns 28 d'agost el final de la tercera etapa, amb sortida a la localitat de Súria. L'endemà els carrers d'Andorra la Vella seran l'inici de la quarta etapa, amb arribada a Tarragona. 

Per primera vegada l'estació d'Arinsal serà final d'etapa a la Vuelta. La 78a edició de la ronda ciclista espanyola tindrà la sortida a Barcelona el 26 d'agost i el dilluns 28 arribarà a Andorra, amb una tercera etapa que arrencarà des de la localitat catalana de Súria amb un recorregut de 158 quilòmetres i mig. Els últims 51 es faran a Andorra i inclouran dos ports de primera categoria, el coll d'Ordino i Arinsal, amb una ascensió de sis quilòmetres 800 metres des d'Erts fins a Comallemple, 573 metres de desnivell positiu i un pendent mitjà del 8,4%. 

L'endemà, dimarts 29 d'agost, els ciclistes sortiran des del centre d'Andorra la Vella, per iniciar una quarta etapa que els portarà a Tarragona. La Vuelta tornarà a les carreteres andorranes per 23a vegada i ho farà 4 anys després de la darrera visita, l'any 2019. 

Informa: Joan López

Comparteix:

La manca de neu anul·la la Copa del Món de Garmisch-Partenkirchen on havia de participar Joan Verdú Vicky Jiménez a un partit d'entrar al quadre principal de l'Open d'Austràlia