Arnau Soldevila i Irati Azkargorta, vencedors de la Nit de la Gallina

Arnau Soldevila i Irati Azkargorta, vencedors de la Nit de l

Arnau Soldevila i Irati Azkargorta, vencedors de la Nit de la Gallina. Tots dos van dominar la tercera edició de la coneguda cursa nocturna, corresponent a la segona prova de la Copa d'Andorra de curses de muntanya.

Amb sortida des de la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria, una vuitantena de corredors van prendre part en la prova de 20 i 10 quilòmetres.

Soldevila i Òscar Casal van creuar la línia de meta plegat en un temps de 2 hores i 10 minuts, però Casal va cedir la victòria al seu company de l'equip nacional. La tercera posició va ser per a Marc Gasa.

En categoria femenina, Cristina Ribera i Anna Feliubadaló van completar el podi. Finalment, en la prova de 10 quilòmetres, el triomf va ser per a Max Palmitjavila i Anna Artal.

Imatges: Andreij Cristancho