Arnau Soldevila no fa net de les molèsties i continua de baixa

www.andorradifusio.ad

Males notícies per a la Federació de Muntanyisme, que perd el principal exponent del trail running nacional en categoria masculina.

La delegació de l'equip de curses de muntanya de la FAM que ja es petita que ara encara s'ha quedat més curta amb la baixa d'Arnau Soldevila.

El gran candidat a agafar el relleu dels germans Casal no ha deixat de tenir molèsties des de l'agost passat coincidint amb la Comapedrosa Andorra. Pateix una inflamació crònica dels tendons. Els darrers mesos se'ls ha passat al físio i en sessions de recuperació. Ha pogut fer en condicions la temporada d'esquí de muntanya però quan ha arribat la temporada de trail running i l'esport d'impacte s'han reproduït les molèsties. Havia previst començar la campanya el 29 d'abril a la Calamorro Skyrace, però no estava en condicions. També s'ha descartat l'Skyrace de Mathesysns, el 14 de maig. La setmana vinent es farà una prova per obtenir respostes. Continua fent treball sense impacte per no perdre la forma.

En el millor dels escenaris tornarà a la competició el 3 de juny en una prova del circuit mundial a Àustria. 

Abans dels problemes físics, Sodevila havia aconseguit grans resultats la campanya passada, com la tercera plaça a la Buff Epic Trail i la victòria a la prova de 25 quilòmetres de la Trail 100 Andorra

Informa: Cesc Sanjuan  

Comparteix:

El MoraBanc Andorra, a un pas de l'ACB (74-59) El FC Andorra vol mantenir viu el somni de l'ascens a Lugo