Àxel Esteve afronta amb convicció la lluita pel tercer bitllet olímpic en esquí alpí

www.andorradifusio.ad

Després d'un inici de temporada prometedor, Àxel Esteve té com a objectiu guanyar un dels bitllets per participar als Jocs Olímpics de Pequín. Els bons resultats de les darreres curses confirmen que l'aposta que va fer, per centrar-se en la disciplina d'eslàlom, ha estat un encert.

Amb 27 anys acabats de fer, Esteve gaudeix d'un moment dolç. Aquest desembre s'ha quedat a les portes del podi en dues curses, a Àustria i Itàlia, i ha baixat dels 30 punts FIS en eslàlom.  Ara espera "guanyar algun dorsal i fer-ho el millor possible a la Copa d'Europa".

Els bons resultats li han donat confiança i Esteve no vol deixar escapar el tren dels Jocs Olímpics. Per viatjar a Pequín el febrer vinent necessitarà fer un top-30 en Copa d'Europa. Pensa que encara ha de fer un pas i confia a aconseguir-ho si tot segueix com fins ara.

La propera oportunitat li arribarà el 4 i 5 de gener, amb dos eslàloms a Alemanya. El termini per aconseguir plaça olímpica acabarà el dia 16 del mes vinent. 

Informa: Joan López
Imatges: Ricard Tenza
Imatges
cedides: FAE 

 

Comparteix:

Verdú i Moreno, amb més confiança i motivació que mai després d'una arrencada de somni Paula Margarido, més motivada que mai després del tercer lloc al Campionat d'Espanya de Jaca