Àxel Esteve sortirà amb el dorsal 49 a l'eslàlom de Courchevel

Àxel Esteve sortirà amb el dorsal 49 en la darrera

Àxel Esteve sortirà amb el dorsal 49 en la darrera prova d'eslàlom del Campionat del Món. Ho fa en el seu millor moment: dos dies després de puntuar en Copa d'Europa.

A la Federació només Joan Verdú i Cande Moreno tenen preparador d'esquís propi. Així que aquesta tarda de dissabte a Àxel Esteve li ha tocat fer els seus esquís. L'esquiador andorrà sortirà diumenge amb el dorsal 49. Sense res a perdre i amb molt a guanyar, l'objectiu principal serà acabar entre els 30 primers per poder sortir amb la pista neta a la segona baixadaEsteve té clar quin és l'objetiu: "l'objectiu és enganxar els 30 a la primera mànega, i espero poder controlar els nervis."

Darreres llums a l'Eclipse. Aquesta pista es tornarà a vestir de gala per tancar els Campionats del Món. A més ho farà amb la presència d'un esquiador andorrà, Àxel Esteve. La primera mànega, a les 10 h, i la segona, a dos quarts de dues.

Informa i imatges: Cesc Sanjuan  

Comparteix:

Gina del Rio segona en la Copa d'Europa Junior de Campra Eder Sarabia, abans d'enfrontar-se a l'Sporting de Gijón: "Tot i que sembli menor, la Copa ha canviat la dinàmica i l'energia i ens ha aportat més alegria"