ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les beques ARA es completen amb 8.700 euros per als germans Casal

www.andorradifusio.ad

Els germans Casal reben prop de 9.000 euros de les beques ARA. Els grans exponents de les curses de muntanya del país completen així el 14è cicle del programa d'alt rendiment. A més, també hi ha hagut tres modificacions a beques ja atorgades.

El BOPA recull aquest dimecres l'adjudicació de 8.700 euros pels germans Casal, concretament, 4.700 per a l'Òscar i 4.000 per al Marc. Aquesta xifra s'emmarca en els plans especials del programa d'alt rendiment conegut com a beques ARA.

Els grans estilets de les curses de muntanya del país disposaran d'una partida inferior a la que van percebre l'any passat quan l'Òscar va percebre 5.600 euros i el Marc, 4.700.

Aquest fet s'explica pel sistema de puntuació que s'ha seguit a l'hora d'atorgar les beques i pels resultats excepcionals que van aconseguir tots dos la temporada anterior.

A més, també queden recollides tres modificacions de beques atorgades. El cas més destacat és el de Joan Aracil que no rebrà cap dels 2.000 euros previstos, per no complir els requisits previstos.

El nedador Patrick Pelegrina passarà dels 1.000 euros previstos a 333. Pelegrina combina la piscina amb els estudis, però no havia participat en les darreres competicions i per això ha vist retallada la beca.

Per últim, el gimnasta Joan Prat ha renunciat a una part de la partida prevista i dels 1.500 inicials es quedarà en només 500.

D'aquesta manera es completa el 14è cicle de les beques del programa d'alt rendiment que té vigència de setembre de l'any passat a agost d'enguany.

Informa: Joel Romero
 

Comparteix:

3.226.248.180