El binomi nacional Àlex Iscla i Forestal uneixen forces

www.andorradifusio.ad

Àlex Iscla ha estat el descobriment de la temporada en BTT. En la seva primera campanya a la federació i pràcticament com a debutant en descens, ha estat capaç d'elevar el nivell dels resultats tricolors en cites internacionals. El rider acaba de signar amb Forestal un contracte de patrocini i col·laboració.

Àlex Iscla era una promesa de l'enduro mundial en motor però un accident el va obligar a replantejar el futur. El gen competitiu el va fer seure sobre una bici de BTT. Va començar en enduro però la campanya passada el va compaginar amb el descens. En aquesta disciplina ha estat 18è en el Campionat d'Europa i es va classificar per a la final al Campionat del Món, resultats sense precedents al país. En enduro ha estat campió d'Espanya sub-23. La marca Forestal amb seu i fabricació a Andorra l'ha contractat per patrocinar i desenvolupar els seus models.

El rider afirma que per a ell és un somni poder-se dedicar-se i comptar amb aquest suport. "Poder treballar amb un equip tan bo d'enginyers, de dissenyadors, és molt bo per a mi, sempre havia somiat dedicar-me a això". Per altra banda, el director general de Forestal, Rafa Gil-Pérez explica que es tracta d'un patrocini diferent. "És una esponsorització diferent, farà les seves curses i competicions, però també ens agradaria que fos més actiu en la part de disseny d'un model completament nou."

Iscla encara creu que té molt marge de millora. El rider andorrà és ambiciós per a la propera campanya. I ja prepara la bici i la nova vestimenta per la propera campanya. Marca i rider formen un binomi solid. Junts volen seguir creixent.

Informa i imatge: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: Forestal

Comparteix:

Tercer lloc de Carla Mijares al gegant National Junior Race d'Alpe Cermis, a Itàlia La FIS compra el Freeride World Tour, que repetirà etapa a Andorra al febrer