Bones sensacions de Joan Verdú en la primera presa de contacte amb la neu a Saas Fee

www.andorradifusio.ad

Joan Verdú va completar la setmana passada la primera estada de la temporada. Ha estat només una primera presa de contacte aprofitant el viatge per adquirir el nou equipament. Les primeres sensacions són positives.

En aquesta època és important matinar per trobar la pista en les millors condicions. Tot l'equip es posava dempeus a les quatre per acabar la jornada d'esquí a quarts de deu. Com cada any, Verdú va a l'estiu a la fàbrica de la marca que el patrocina a adquirir el nou material. Tot seguit prova les noves botes sobre el terreny en una estada de quatre dies.

El primer dia es va haver de cancel·lar per mal temps, però la resta han estat òptims tenint en compte que ens trobem a ple estiu.

En una glacera de Saas Fee amb més calor que mai, Verdú ha fet els primers girs de la temporada i tot just ha estat el primer tastet. L'equip continua centrat en l'aspecte físic i ho apostarà tot a l'estada a Nova Zelanda entre el 15 d'agost i el 19 de setembre.

L'any passat va ser un èxit i esperen repetir resultats. Un cop torni dels antípodes serà a només 40 dies del debut a la Copa del Món.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides per la FAE  

Comparteix:

Andorra, interessada a acollir alguna etapa del Tour o de la Vuelta femenina L'Atlètic d'Escaldes confia en la remuntada contra el Partizani a la Conference League