Els braçalets solidaris del FC Andorra ajuden cinc entitats 

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra ha presentat aquest dijous a la tarda els braçalets solidaris d'aquesta temporada en col·laboració amb Gol Solidari. Se'n beneficiaran cinc associacions del país, a les quals es pretén ajudar a aconseguir recursos i visibilitat.

Les cinc entitats són Assandca, Autea, Diversand, l'Associació de Malalties Minoritàries i l'Associació de Dones. Coincidint amb el Dia internacional de cadascuna, el capità del Futbol Club Andorra lluirà el braçalet de cada associació, que posteriorment se subhastarà a través de Gol Solidari per recaptar fons.

"Fa tres anys que fem aquests braçalets solidaris dedicats a cada associació, però el fet de poder-ho fer oficialment i que després es pugui subastar amb alguna samarreta del mateix partit i ajudar a aquestes associacions crec que és una passa més". 

Ildefons Lima, cofundador de Gol Solidari.

En el pròxim partit al Nacional, contra el Vila-real B, es lluirà el primer braçalet a benefici d'Assandca, coincidint amb el Dia internacional contra el càncer infantil. 

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada 

Comparteix:

Grup de la mort per Andorra a la Lliga de les Nacions Vilaseca: "No estem en el millor moment esportiu, però el projecte és a llarg termini"