Burjanadze segueix sense recuperar-se i el MoraBanc ja no especula amb la data de tornada

www.andorradifusio.ad

L´aler pivot del MoraBanc Andorra Beqa Burjanadze està molt a prop de passar-se tota la temporada en blanc. La recuperació de la lesió al genoll dret no es tanca i el club ja no es fixa terminis per al retorn.

El darrer partit de Burjanadze va ser a l´abril de l´any passat. La lesió al genoll dret primer no semblava important, però ha acabat sent greu. Va haver de passar pel quiròfan i la recuperació s'està allargant. Des del club es confia que arribi a final de temporada amb el grup. "Tenim la il·lusió i l'esperança que acabi la temporada entrenant i en la dinàmica, perquè és un jugador important per al futur del club i per ell personalment. La temporada que ve té contracte amb nosaltres i hem de fer el possible perquè estigui bé", explica el director general del MoraBanc, Francesc Solana. "L'hem d'intentar ajudar, animar, perquè no perdi l'esperit que sempre ha tingut", demana.

Sense Burjanadze des de l'inici, l'equip ha comptat amb relleus temporals, com Copeland i ara Landing Sanè, que tot indica que seguirà fins a final de curs. El fitxatge d'Iverson ha reforçat la plantilla i ha fet cedir Karnowski. El pivot polonès marxa al Fuenlabrada i Solana espera que creixi per tornar més fet l'any vinent. "Crec que és un equip que està en bona dinàmica, amb més victòries que nosaltres. El veiem com un competidor, però busquem la millor opció per a ell individualment perquè s'havia quedat fora dels dotze que nosaltres pensàvem que havien d'acabar la temporada amb nosaltres", reconeix.

Després de l'aturada de tres setmanes la lliga Endesa torna a la pista del Tenerife. En un tram decisiu amb plantilla de dotze, encara sense Burjanadze i amb Karnowski descartat.

Informa:  David Domingo
Imatges: Arxiu

Comparteix:

El VPC prepara el derbi contra el Foix amb l'exjugador georgià Gregori Labadze Nahuel Carabaña buscarà la final als 1.500 del Campionat d'Espanya júnior